Echomail 

Aanmelden


 

ECHO

Drogedijk 1

Oudemolen

4793 TA  Fijnaart

T: 0168-463926

M: 06-10220630

F: 0168-464944

KvK: 200111611

E: hilda@echoecho.nl

W: www.echoecho.nl

 

 

 

 

Transformatiespel…

Klik hier als je interesse hebt in het transformatiespel in Zweeds Lapland.

 

Het begint allemaal in mijn hart …

Onder het kopje commentaar in de Ode van oktober een schitterend artikel van Tom Corwin waarin de ervaringen opgetekend worden van een man die na een ongeluk opgegeven is en stukje bij beetje zijn leven weer opbouwt met liefde als leidend motief. Treffend is voor mij de zin: “Toen ik in bed lag en niet kon praten of bewegen, besefte ik dat de rol van slachtoffer geestelijk niet goed voor me was. Ik begreep dat ik zou lijden als ik wilde lijden, maar dat er niets door zou veranderen.”

 

Relaties…

Is jouw relatie gebaseerd op liefde die je nodig hebt … En als je liefde krijgt voldoet het dan even aan een behoefte? Heb je dat ook nodig om liefde voor de ander te voelen?…Teer je daarop totdat zich weer zo’n moment voordoet? …Of voel je zelfs ongenoegen als het te lang duurt?…Maak je jezelf ondergeschikt aan liefde die van buiten jezelf komt?

Of is jouw relatie gebaseerd op liefde die je hebt, ervaart en deelt?...Dat warme en blije gevoel dat je altijd tot je beschikking hebt en dat een extra impuls krijgt als je de ander ziet? …Waarbij je geniet van de ander, van het wezen van de ander, die zo heerlijk anders is dan jij?

 

Eenzaam…

 

Leren …

Het zou interessanter zijn om van kinderen te leren in plaats van hén te leren hoe ze zich dienen te gedragen, hoe ze moeten leven en functioneren.

U.G. Krishnamurti

 

 

 

Heel veel liefs,

Hilda

 

nieuwsbrief……
oudnieuwsbrief …… oudnieuwsmail …… geennieuwsmail …… Echomail.

 

Niets in deze uitgave is origineel.

 

Ik kom iets tegen,
het raakt me,
ik vervorm het,
voeg wat toe
en geef het door
.

 


Wil je Echomail niet meer ontvangen, dan kun je je uiteraard uitschrijven.